Isetervenemise festival Vana-Veski Puhkekeskuses.

Toortoit. Loodusravi. Helimaagia. Energiatöö. Liikumine.

Tule festivalile “Isetervenemise Vägi” ja koge kergust, rõõmu ja inspiratsiooni koosolemisest!

Tule ja naudi puhast ja kergesti seeditavat toitu, kus kõik keha jaoks vajalikud vitamiinid, mineraalid ja ensüümid on säilinud!

Tule ja saa teadlikuks inimesest kui tervikust!

Tule ja hingame, liigume, ammutame teadmisi, märkame, toetame, vabastame ja muudame, tähistame kahe päeva jooksul mõnusasti koos!

Tule ja saa vastu võetud just sellisena nagu oled.

Meie keha on imeline isetervenev mehhanism. Gunnar Aarma on öelnud, et meie tervis koosneb 10% toitumisest, 10% liikumisest, 10% hingamisest ja 70% mõtlemisest.

Praegused pöördelised ajad loovad olukordi, kus tegeleme palju tagajärgedega. Seeläbi hakkame sageli tervislikke valikuid tegema alles siis, kui keha on totaalses kriisis ja muud valikut pole, kui soovid elada.

Mis siis, kui on võimalik elada igapäevaselt oma keha toetades ja seeläbi ennetada terviseprobleeme ning erinevaid kriisiolukordi?

Mis siis, kui on võimalik investeerida igapäevaselt oma aega, raha ja tähelepanu oma isiklikku tervisekassasse?

Mis siis, kui astume suure sammu loodusele lähemale ja loome maailma uueks nii, et traditsiooniliste raviasutuste asemel eksisteerivad vaid tervisekeskused? Et igaüks võtab vastutuse iseenda tervise ja heaolu eest oma kätesse?

Tagasiside

ESINEJAD

Vajuta pildile, et näha rohkem!

Evelyn Ainlo

Evelyn Ainlo

toortoit ja energeetika, tervenemine

Evelyn Ainlo

Olen toortoidu- ja tervisliku elustiili koolitaja. 8,5 a toortoitlase kogemusega ühendan praktikat ja müstikat. Eksperimenteerin leides parimat nii kehale kui vaimule. Koos mehega taastan vana talu ja olen alustanud meditatsiooniaedade rajamist. Pakun teenusena nii vaimset nõustamist kui toortoidu cateringi. Olen kirjutanud raamatu "Õnneliku inimese energeetika". Usun pidevasse õnne kogemisse ja elu teadlikku loomisesse. Festivalil viin läbi kaks loengut, mille sisu siinkohal pisut avan:

1) TOORTOIT, SÜLJESTAMINE, VÕLUKUNST TOIDU ABIL
milline toortoit rahuldab tervet olemust; kuidas pidu ja paastu elustiilina ühendada süljestamise kaudu täiusliku keha ja kirgastatud hingeni; toitude sageduse kujundamine; toidumeditatsioonid ja nende kaudu manifesteerimine

2) ENERGIAT MUUTES MUUDETUD ELUNI
energiate muutmisega unelmate elu loomine; alateadvuse võimaluste haldamine; õnnelikkuse energeetika; rahast, armastusest, portaalide tekitamisest
Ketlyn

Ketlyn Ingel Villem

meditatsioon

Ketlyn Ingel Villem

Kui ma endast rääkimist alustan, tavatsen ma esimesena öelda, et ma olen Naine. Naine, kes valib nii palju kui vähegi võimalik olla “Tema Ise”. Minu nö tööalane karjäär on kulgenud peaaegu et väga igavat ja sirgt teed pidi - peaaegu 20 aastat teenindus-ja müügisektoris. Olen olnud teenindaja, vahetuse vanem, kaupluse juhataja, müügijuht ja sisekoolitaja. Ma olen õnnelik, et kui teised läksid ülikooli, läksin mina tööle. Kogu see 20 aastat inimestega suhtlemist on olnud minu ülikool. Ma armastasin oma tööd, olin ja olen ka täna kirglik suhtleja ja soov teiste inimeste olemist paremaks teha tuleb seestpoolt.

Täna töötan ma igapäevaselt inimestega. Teen eravastuvõtte nii Tartus kui ka Tallinnas. Minuni jõuab läbi kodulehe: ketlyningel.com. Sotsiaalmeedias võib kiigata facebooki lehele RUUM või saata liitumistaotluse privaatsesse gruppi Tarod ja Konstellatsioonid Ketlyniga.
Kristina

Kristina Paškevicius

saunarituaalid

Saunaemand Kristina Paškevicius

Kutsun teid endaga sauna! Saun on parim koht vanadest asjadest lahti laskmiseks ning hinge ja keha puhastamiseks. Ootan suure põnevusega!

Teadliku kohalolu ja tänutundega siseneme sauna, kus esivanemate tervitamine, palved, soovid ja laulud loovad ühise rituaalse ruumi. Kohtume iseendaga nii nagu siia tulime – alasti ja puhtana. Saunas on esindatud kivide tarkus, tule muundamine, vee puhastus ja õhu puudutus. Peseme endilt vaevahigi, puhastame, puhastume, koos ja eraldi. Loome võimaluse tasakaalule. Puhta ja tasakaalukana on terviku tunnetus loomulik osa meist ja siit edasi saame selgemalt tunnetada, kuulata ja usaldada oma intuitsiooni ja teha otsuseid, et mida hing ihkab, mida keha vajab, mis suunas liikuda. Olles enesest teadlikum, on hea vaadata puhaste silmadega maailma, oma partneri, oma suhete poole ning päriselt näha...

Olen ruumi looja ja hoidja. Tegelen igapäevaselt naiste/ meeste väeringide, retriitide loomise ja juhendamisega, higitelgi- ja saunarituaalidega, kehatöö ja massaažiga.

Minu leht: www.elutants.ee
Sirje

Sirje Penjam

šamaanitrummid, loits ja kooslaulmine lõkke ääres

Sirje Penjam

Olen armastanud laulda juba väikesest peale aga sellise „oma laulu“ leidsin alles mõned aastad tagasi, kui endale oma esimese šamaanitrummi tegin. Proovisin erinevaid regilaule koos trummiga laulda ja avastasin oma üllatuseks, et sellel oli üllatav mõju mu enesetundele. Magasin paremini, hommikuti olin värskem, puhanum ja tundsin ennast suurepäraselt.

Tasapisi hakkasid minuni jõudma ka loitsud. Olen olnud mitmeid kordi hämmingus, nähes, kuidas loitsude laulmisel soovid täituvad. Alguses laulsin teiste kirjutatud loitse, aga aastatega olen ka tasapisi ise looma hakanud.

Olen tänulik universumile selle kingituse eest, sest tunnen, kuidas see toidab ja tervendab mind.
Evelin

Evelin Schapel

Osho Kundalini meditatsioon

Evelin Schapel

Olen eluaegne täiskasvanute koolitaja ja inglise keele õpetaja, kes armastab jätkuvalt õppida ja ennast arendada, ennast ja teisi toetavaid võimalusi avastada ja edasi anda. Minu käed on minu parimaks südamepikenduseks ja AromaTouch massaaž tema minu suurimaks kireks. Tänaseks olen jõudnud aga Eesti Meditatsioonikooli meditatsiooniõpetajate väljaõppe esimese lennu lõpusirgele ning augustis pärjatakse mind meditatsiooniõpetaja tunnistusega.

Osho Kundalini meditatsioon aitab seiskunud ja kivistunud minevikukogemustel, läbielamistel ja emotsioonidel lihtsal ja meeldival moel kehas lahustuda ning paneb uuesti liikuma allasurutud või blokeerunud energiavoo, tekitades seeläbi vabanemise, heaolu- ja rõõmuseisundi. Meditatsiooni teine pool võimaldab esimese poole jooksul vabanenud energial voolata vertikaalselt, liikuda ülespoole vaikusesse. See on ülitõhus viis harutada lahti ja vabastada endast igapäevased läbielamised. Tegemist on 60-minutilise meditatsiooniga, mille käigus saab nii tantsida kui ka vaikuses lamada.
Mareliis

Mareliis Raid

Riietumise mõju tervisele

Milles seisneb rõiva kaitsev omadus?

Tundub elementaarne - rõivas peab andma meile kaitse. Kaitse mille eest ja kuidas? Ja kas meie igapäevarõivas kaitseb meid tegelikult? Mis on eluenergia? Inimese ainus loomulik ressurss, kõige võimsam ja ainuke kindel „valuuta“, mida on võimalik ise hoida ja kasvatada. Muuseas otsusega selle kohta, mida selga panna, millal ja miks ja kuidas. Kuidas lähtuda otsuste tegemisel tervest mõistusest? Mis on terve mõistus ja kuidas see meil meid kaitsta aitab. Energiat kaitsvate rõivaste põhialused, esivanemate teadmised Slaavi-Aaria veedadest, energeetika ja kultuur ja ajalugu.

Sisekujundaja ja disainer, 3-lapse ema, Slaavi-Aaria Veedade pärimuse ja teadmiste uurija, Vanausuliste-Ingliaanide kultuurikandja, Slaavi-Aaria teadmiste ja kombestiku klubi OUK MIR (Moskva) õpilane.
Alar4

Alar Krautman

MANA teraapiad

Alar Krautman

Olen Alar Krautmani nimelise Terviseakadeemia looja ja ka üks põhiõpetajatest. Massaaž, erinevad teraapiad ja terviseteemad on olnud minu elu ja kirg. Olles õppinud füsioteraapiat ja nn. meditsiinilist massaaži tekkis tunne, et midagi on puudu. Puudu on energeetiline osa ja oskus kuidas üldse inimest puudutada ja temaga ümber käia ja muidugi see osa, mida inimene ise saab teha et terve olla ja terve püsida. Siit sai alguse minu pikk teekond Hiina meditsiini, Ajurveda, Tai traditsiooniline meditsiini, Jaapani meditsiini ja lõpuks Eesti pärimusmeditsiini juurde. Kõikides nendes traditsioonides on minu jaoks olnud oluline füüsilise ja energeetilise osa tasakaal. Nüüdseks olen õpetanud ca kahekümne aasta jooksul Eestis erinevaid massaaže ja teinud kümneid koolitusi välismaal. Elan Lahemaal ürgses looduse rüpes, siit ammutan jõudu ja tasakaalu. Siin tekib mõistmine, et maailm on külluslik ja imeline. Pärimusmeditsiin jõuab siin iga aastaga üha selgemini kohale. Festivalil teen Mana teraapia töötuba. See, nagu enamus toredaid asju minu elus, tuli ise taipamisena minu juurde ja on suurel kiirusel avanud mulle uusi uksi ja pakkunud toredaid üllatusi. See teraapia on üks viimastest mille olen avastanud ja mis annab väga erinevad tahud mõistmaks inimese olemust ja tema vajadusi. See ongi elu üks huvitavamaid külgi, et ta ei väsi üllatamast. Tervist ja õnne osalejatele!
Kadri

Kadri Toodo

Holistiline hambaravi

Holistiline hambaravi

Olen imeline naine. Kahe imelise tütre ema. Olen suurelt unistaja ning mul on fantasiline abikaasa, kes aitab mu unistused ka reaalsuseks saada. Üks pikaaegne unistus on just realiseerumas: minu päris oma, päris metsapoole hambakliinik Hiiumaa ürgse looduse rüpes. Olen hambaarst iga oma keharakuga, selle kaasa saanud rinnapiimaga ja nendest teadmistest läbi imbunud. Ka minu ema on hambaarst ja seda mitte lihtsalt ameti poolest, vaid ka kogu hingest. Kuna hambad ja kogu suu on mulle nii teada ja tuntud, siis hakkas mind huvitama, et mis ma veel nende kaudu saan välja lugeda ning kuidas aidata inimest tervikuna. Kaua ma lihtsalt neid auke lapin ja kivi puhastan, kust need tulevad ja mida nad meile öelda tahavad? Zuumisin välja, pikslitest tervikpildini ehk hammastelt kogu organismile ning avastasin sealt tagant terve maailma. Kogu meie keha on tervik, ning ükski organ, sealjuures ka hammas ei eksisteeri iseseisvalt, ilma teistest sõltumata või teisi mõjutamata. Kui meil on probleem ühes kohas, siis kandub see üle ka mujale. Kui meil on hambas auk, siis kahjustab see ka endaga seotud organeid ning vastupidi. Ja sellest teemast räägingi laiemalt. Kuidas on hambad seotud meridiaanide ja teiste organitega. Millist energiat hambad kannavad ja mida meile oma probleemidega ütlema tulevad. Kuidas saame ise ennast toetada nii ennetavalt kui ka juba probleemide korral.
Heldo ja Küllike

Heldo Korbe ja Küllike Lillestik

konstellatsioon

Heldo Korbe ja Küllike Lillestik

Meie ühine teekond algas aastal 2019, kui lisaks Elu partneriteks olemisele ühendasime ka oma professionaalsed oskused.

Heldo: olen 30 aastat käinud teadlikult oma vaimsel rajal ja konstellatsiooni maailmaga kokku puutunud üle 15 aasta. Õppisin ja lõpetasin Moskva Konsulteerimise ja Süsteemsete Lahenduste instituudi Tallinna filiaalis Pere ja Organisatsiooni konstellatsioonide eriala Olga Knjazeva juhendamisel. Tänaseks olen töötanud üle 7 aasta konstellöörina. Olen tutvustanud seda meetodit paljudel seminaridel ja korraldanud lisaks konstellatsiooni gruppidele ka kahel aastal meeste ringe konstellatsiooni meetodil ja täna loome koos Küllikesega teraapiagruppe ja laagreid, kus on kasutusel mitmed meetodid. Konstellatsioon on minu jaoks meetod, mis teeb nähtavaks ja annab võimaluse vastu võtta oma tegelikkuse aidates tervendada nii ennast kui ka suguvõsa mustreid. Selle kaudu on võimalik lõpetada mittetoimivad dünaamikad, mis loovad tänastele ja järgnevatele põlvkondadele tee vabadeks valikuteks. Aitan inimestel konstellatsiooni kaudu jõuda enese avarama tegelikkuseni.

Küllike: Minu teekond tervendusmaailma algas hoopis loomaarstiks olles. Ma ei leppinud sellega, et pean tegelema ainult sümptomitega ja soovisin, et loomaomanikud mõistaksid laiemat pilti, mis kogu süsteemis toimub, kui nende lemmik haigestub. Peale veterinaarmeditsiini lõpetamist kümme aastat hiljem tegingi otsuse, nüüd on aeg vahetada loomade ravimine ja nende omanike nõustamine tööga psühholoogilise terapeudi ja pereterapeudi vastu. Sealt sai alguse ka elukestev teekond - kogeda, õppida, praktiseerida.. Tänaseks olen astunud enam ja enam vaimsesse, esoteerilisse maailma. Šamanism, energiad, ühendus, Valgus, Armastus, EneseArmastus … on teemad, mis tulevad teraapiatöösse. Läbi konstellatsioonide, psühhodraama, meditatsiooni, visualisatsiooni aitan inimestel leida ühenduse enesega, mis aitab vastutada enese elu eest ja luua ka puhast ühendust teistega. www.kyllikelillestik.com
Heldo ja Küllike

Heldo Korbe ja Küllike Lillestik

konstellatsioon

Heldo Korbe ja Küllike Lillestik

Meie ühine teekond algas aastal 2019, kui lisaks Elu partneriteks olemisele ühendasime ka oma professionaalsed oskused.

Heldo: olen 30 aastat käinud teadlikult oma vaimsel rajal ja konstellatsiooni maailmaga kokku puutunud üle 15 aasta. Õppisin ja lõpetasin Moskva Konsulteerimise ja Süsteemsete Lahenduste instituudi Tallinna filiaalis Pere ja Organisatsiooni konstellatsioonide eriala Olga Knjazeva juhendamisel. Tänaseks olen töötanud üle 7 aasta konstellöörina. Olen tutvustanud seda meetodit paljudel seminaridel ja korraldanud lisaks konstellatsiooni gruppidele ka kahel aastal meeste ringe konstellatsiooni meetodil ja täna loome koos Küllikesega teraapiagruppe ja laagreid, kus on kasutusel mitmed meetodid. Konstellatsioon on minu jaoks meetod, mis teeb nähtavaks ja annab võimaluse vastu võtta oma tegelikkuse aidates tervendada nii ennast kui ka suguvõsa mustreid. Selle kaudu on võimalik lõpetada mittetoimivad dünaamikad, mis loovad tänastele ja järgnevatele põlvkondadele tee vabadeks valikuteks. Aitan inimestel konstellatsiooni kaudu jõuda enese avarama tegelikkuseni.

Küllike: Minu teekond tervendusmaailma algas hoopis loomaarstiks olles. Ma ei leppinud sellega, et pean tegelema ainult sümptomitega ja soovisin, et loomaomanikud mõistaksid laiemat pilti, mis kogu süsteemis toimub, kui nende lemmik haigestub. Peale veterinaarmeditsiini lõpetamist kümme aastat hiljem tegingi otsuse, nüüd on aeg vahetada loomade ravimine ja nende omanike nõustamine tööga psühholoogilise terapeudi ja pereterapeudi vastu. Sealt sai alguse ka elukestev teekond - kogeda, õppida, praktiseerida.. Tänaseks olen astunud enam ja enam vaimsesse, esoteerilisse maailma. Šamanism, energiad, ühendus, Valgus, Armastus, EneseArmastus … on teemad, mis tulevad teraapiatöösse. Läbi konstellatsioonide, psühhodraama, meditatsiooni, visualisatsiooni aitan inimestel leida ühenduse enesega, mis aitab vastutada enese elu eest ja luua ka puhast ühendust teistega. www.kyllikelillestik.com
Roman

Roman Bleis

Gurdžijevi sakraalsed liikumised

Gurdžijevi sakraalsed liikumised

George Ivanovitš Gurdjieff ei olnud Messias ega püüdnud maailma päästa. Siiski on ta üks eelmise sajandi kuulsamaid ja salapärasemaid tegelasi. Rohkem kui 20 aastat kogus Gurdjieff teadmisi Tiibeti ja Lähis-Ida suletud kloostrites ja koolides. Ta oli dalai-laama kloostri lähikondlane ning sufide salateadmiste hoidja. Gurdjieff ei jätnud endast maha mingeid märkmeid ega õppevahendeid. Palju on kadunud või unustatud, kuid palju on säilinud ja kanduvad edasi Gurdžijevi kooli õpilaste ja järgijate poolt. Gurdjieffi Sakraalsed Liikumised ja tantsud on tõeliselt autentsete teadmiste aare ning kannavad endas iidsete sufide ja varajase kristluse õpetusi.

Sellel üritusel esitleb teadmiste ja pühade liikumiste koguja Roman Bleis mitme Georgi Ivanovitš Gurdžijevi harjutuse ja tantsu. Tõlgib Galina Konaškova.
Tiina

Tiina Karjatse

gongirännak

Tiina Karjatse

Olen Tiina Karjatse, muusik, gongimeister ja heliterapeut. Muusika ja helid on saatnud mind kogu elu. Helidega tervendamise teel olen olnud viimased 8 aastat. Helidega tervendamisel kasutan põhiliselt gonge, tiibeti helikausse, koshi tuulekellasid ja teisi harmooniliselt häälestatud muusikainstrumente. Aastatepikkune praktiseerimine ning erinevad kogemused on pannud mind uskuma helide imeliselt tervendavasse jõusse. Eriti südamelähedane on minu jaoks müstiliste helide maailma tutvustamine lastele.

Gongide ja helikausside tervendavad vibratsioonid aitavad saavutada sellise meelerahu seisundi, mille praktiseerimine aitab meil toime tulla igapäevase stressi ja pingetega. Niimoodi lõõgastudes paraneb õpi- ja keskendumise võime, avalduvad loovad võimed. Läbi sisemise rahuseisundi tugevneb positiivne hoiak ja avaneb võimalus enese laiemaks teadvustamiseks, et erinevate probleemidega hakkama saada ning neile lahendused leida.
Hele

Hele Aluste

vaimne tervis ja loomad

Hele Aluste

„Äratundmised iseendas” – nende sõnadega võtaksin kokku oma 15 aastase teekonna koos hobustega. Tänasel päeval on neil võimsatel loomadel minu nõustamis- ja teraapiatöös keskne roll. Elan ja tegutsen oma hobustega Järvamaal, Hobukooli pargis. Miks just hobused? Peamiselt on selleks hobuse liigiomane käitumine, nende tajud ja tundlikkus. Lisaks veel fakt, et pooletonnine loom sunnib meid me endi turvalisuse huvides hetkes „kohal olema“, ja seda terviklikult, kaasates intuitsiooni ja kehateadlikkust. Hobused ei näita meile kätte mitte seda, mida me tahame, vaid mida me sisimas vajame. Avades oma südame ümbritsevale elule liigume oma täieliku potentsiaali suunas. Vaadeldes sel teekonnal oma mõtete, tunnete ja käitumise peegeldust hobustes, võimendab nende tundlikkus meie endi äratundmisi. Sedalaadi taipamised juhivad meid vajalike sammudeni nii sise- kui välismaastikel, nii hinges kui tegudes. Seega, kel sisemine soov jõuda üha avarama läbitunnetatud eneseteadlikkuseni, selle jaoks on hobuste poolt pakutav juhatus läbi inimloomuse autentse peegelduse suureks abiks. Jagades nendega „ruumi“ saab minutite tiksumisest ajatu kogemus, mis kannab läbi aegade. Nagu võimas paus selles pöörases maailmas.

KAVA

Võib tulla muudatusi!

TOITLUSTUS

Festivali külalisi toitlustab Toormoori kohvik (2-päeva piletihinnas 5 toidukorda keha paitavat taimset toortoitu).

Sellel festivalil oleme koos Margusega pakkumas teile külluslikke toortoidu elamusi ja parimaid palasid Toormoori repertuaarist.

Toormoori bränd sai alguse suurest kirest ja otsingutest tervise radadel. Hiljem ei raatsinud kõiki maitsvaid katsetusi ja leiutisi vaka all hoida ja sündis kohvik Toormoor. Selle eest olen lõpmata tänulik oma tädi Helgale, kes oli võtmeisik toortoidu alal Soomes Helsingi läbi aegade suurimas ja populaarseimas taimetoidu restoranis Silvoplee. Toortoidu paradiisiks nimetatud Silvoplee köögis töötades sain ka mina oma praktika ja suure kogemuse toortoidu valmistamises. 

Tänasel päeval tean tänu super ägedale oma kohviku pidamise kogemusele, et kõige olulisem on teha südameasja ja jagada seda oma lähedaste inimestega.

Sellel festivalil avame tervendavate maitsete saladuste laeka kõigile osalejatele läbi täistaimse maheda terviktoortoidu. Rikkalikul laual saavad olema puuviljad, lehed ja salatid metsast ja aiast, idandid, hapendid, seemnekastmed ja -juustud, toorpudrud ja -moosid, toorsupid ja põnevad kuivatatud leivad/snäkid.

Maitsvate kohtumisteni

Marita ja Margus

LAPSED

Janell Randmaa on haldjasliku olemusega metsikust loodusest inspireeritud, loovhariduse õpetaja, kes on algatanud Paides alternatiivse lastehoiu. Ta pakub lastele ja noortele erinevaid tegevusi ja osavusharjutusi. Üks nendest on trikitamine Flowerstickside ja pöörleva kilbiga.

Trikitamine lahutab meelt, arendab koordinatsiooni, silma ja käe koostööd, reageerimiskiirust ja keskendumisvõimet. Zongleerimine ja osavusharjutuste tegemine aitab kaasa matemaatiliste oskuste omandamisele, aktiveerib sama ajuosa. 

Trikipulgad alluvad füüsika reeglitele. Keskmine pulk, mida õhku visatakse omab raskusi otstes. Trikkide õnnestumiseks on vaja leida tasakaalupunkt. Pulkade kummine pind (taaskasutusmaterjal) haakub hästi ja see tagab eduelamuse neid kasutades.

Harjutusi on võimalik teha nii paaris kui suuremas grupis. Ühisharjutuste tegemisse võib ühendada erinevaid mänge, laule, luuletusi ja rütmiharjutusi. Trikipulki võib kasutada nii väljas, kui siserumides. 

Trikipulgad on esmakordselt olnud kasutuses Hiina hõimude poolt 1758.

Isetervenemise festival Vana-Veski Puhkekeskuses.

Toortoit. Loodusravi. Helimaagia. Energiatöö. Liikumine.

Ise vastuta, ise tervene ja luba seda teha ka teistel!

Isetervenejana võid kogeda üksindust, kõhkluseid, vastupanu, motivatsioonilangust, hirmu. Isegi kui Sul oleksid kõik vastused tervenemiseks, nõuab see teekond järjepidevust ja sisemiste takistuste ületamist. Käega löömise või pendeldamise vältimiseks aitavad Sind isetervenejatest liitlased, kes Sinusse usuvad ja aitavad Sul rasketel hetkedel püsti tõusta ning sihikindlalt edasi liikuda!

#inspireerivkeskkond #tervenemislood #piknikud #kokkusaamised #taimekorjamine #tervendavtoit #taimetoit #toortoit #mahetoit #sullesobivtoit #puhasvesi #liikumine #uni #eeterlikudõlid #stressivabadus #heliteraapia #hingamine